Съвместна програма с UMUC

Новини относно общи административни въпроси

Модератори: vuzf, RoLLaRe

Съвместна програма с UMUC

Мнениеот Support на Пет Яну 30, 2009 17:12

Скъпи студенти,
както знаете стартира Съвместна програма на ВУЗФ с University of Maryland University College (UMUC), която ви дава възможност да се сдобиете с бакалавърска степен по финанси от световно известния университет от САЩ и ВУЗФ.
Ще се радваме тук да споделите вашето мнение и да задавате въпроси за програмата.

Поздрави Yellow_Flash_Colorz_PDT_20 ,
ВУЗФ
Support
News Team

Re: Съвместна програма с UMUC

Мнениеот tzveta на Пон Фев 09, 2009 16:25

Според мен инициативата на ВУЗФ за съвместна програма с Университета в Мериленд е страхотна! Определено съм заинтригувана от идеята и съм много любопитна да разбера подробности. Сега съм първи курс и искам да знам дали мога да се прехвърля в съвместната програма от догодина и как по-точно може да стане това ..?
tzveta
Новопостъпил

Мнениеот Support на Сря Фев 11, 2009 11:00

Здравейте, радваме се на проявеният интерес!
Студентите от I и II курс от другите програми на ВУЗФ и/или други ВУЗ могат да продължат обучението си в Съвместната програма, след като отговорят на критериите за прием, валидни за Съвместната програма.
Това освен признаване на взетите дисциплини, означава издържан TOEFL/IELTS изпит.
Support
News Team

Мнениеот snts на Чет Фев 12, 2009 18:08

Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Можеше поне един линк към сайта да сложите ! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Аватар
snts
Застраховател

Мнениеот Support на Пет Фев 13, 2009 11:04

Да, разбира се - повече информация може да намерите на уеб сайта на ВУЗФ,
Въпроси може да отправите на тел. 4015801, на ел.поща :international.office@vuzf.bg
Support
News Team

Мнениеот snts на Пет Фев 13, 2009 11:45

Емм, ще е най добре да оставите и някой ИМ номер, че така е най лесно Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 , поздрави!
Тази съвместна програма .. много добре, няма да е лошо да я разгледам по подробно Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Аватар
snts
Застраховател

Мнениеот Wolf на Съб Май 02, 2009 15:22

Невиждам какво толкова се радвате на тази програма която била за 30 хил.евро при положение ако толкова много искате нехсто добро и да давате повече пари се запишете за Оксфорт или кембридж там 4-те години схте жи излезнат около 1 милион и половина евро Yellow_Flash_Colorz_PDT_15 Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Благодаря ви много ! Yellow_Flash_Colorz_PDT_36
Обичам те повече от залеза горещ обичам те повече от всяка дума повече от най-желания копнеж! Обичам те повече от вятъра в косите ми повече от жаркия огън в очите ми!
"Колкото повече държавата "планира", толкова по-трудно
става планирането от страна на отделния човек."
Аватар
Wolf
Финансист

Местоположение: Bulgaria - Sofia ; Usa - Florida - Tampa ; Russia - Moscow ;

Мнениеот snts на Пет Авг 14, 2009 23:36

Пич, виж сега, ако ти не и се радваш, няма какво да ти кажа. Аз лично много се радвам на такива възможности за две дипломи, но кат' не тЪ' кефи дай ти €1,5 милиона и ходи в Англия.

Със здраве!
Аватар
snts
Застраховател

Назад към Новини