Колко често да се събираме?

Отностно дейността съвета

Модератори: vuzf, RoLLaRe

Колко често да се събираме?

Мнениеот da_boss на Нед Юни 04, 2006 12:18

Доколкото знам в Правелника на СС е залегнало да се събираме веднъж в месеца, а дефакто не сме го правили повече от 6 месеца!
И при това положение да говорим за дейност- :X+:
Аватар
da_boss
Новопостъпил

Мнениеот misfit на Пон Юни 05, 2006 11:29

Ми като не сте намерили хубава кръчма кадето да се събирате :<:>:

p.s. добре де какво толкоз разисквате на този съвет че всеки месец трябва да заседавате?
Изображение
Изображение
Аватар
misfit
Новопостъпил

Re: Колко често да се събираме?

Мнениеот DIABLO 666 на Чет Юни 22, 2006 14:17

da_boss написа:Доколкото знам в Правелника на СС е залегнало да се събираме веднъж в месеца, а дефакто не сме го правили повече от 6 месеца!
И при това положение да говорим за дейност- :X+:

как данесме се събирали бре,само от 3 несме
DIABLO 666
Новопостъпил

Мнениеот Orlinskii на Вто Окт 03, 2006 20:26

Здравейте колеги! Значи искам да ви попитам,отговорниците за групите или там специалността нали не се избират всяка година? Другото: Относно така наречените от вас събирания-ами не е лошо да се правят найстина веднъж месечно в учебно време, та дори и по-често ако има какво да се обсъди или дискотира, НО много от отговорниците реално трудно разбират кога ще стават тези съвети или събирания! Аз за първи пост тук ще излезна със следното предложение: На инфо таблото(ако има такова) да се отдели ъгъл или нещо подобно САМО за студентски съвет, тоест не да търсим специално дали има нещо а просто да проверим дали е обновено нещо,по-лесно ми се вижда! Другото - предлагам да се изискат или най-добре да се осигурят персонални e-mail-и на всички членове на този съвет,където при някаква извънредна среща или изобщо среща да се разпращат автоматично писма,защото някой от нас просто забравят да гледат на таблото,но си проверяват пощата ежедневно!
:) ами това мога да предложа за сега, ако мога някак с нещо да помогна казвайте.
:BG:
Аватар
Orlinskii
Новопостъпил

Мнениеот snts на Сря Окт 04, 2006 8:42

Ммда предложението е наистина добро за мейлите и другите неща.
Дайте да направим нещо по въпроса! Yellow_Flash_Colorz_PDT_10
Аватар
snts
Застраховател

Назад към Предложения